Over Ons

Over ons

GM-projects

Wij zijn een dynamisch en snelgroeiend bedrijf in Maaseik dat zowel particuliere en bedrijfsklanten als projectontwikkelaars helpt met duurzame HVAC-projecten. Naast 'Heating, Ventilation & Air Conditioning’ (HVAC) kan je bij ons ook terecht voor sanitaire installaties. Wij werken tot ver buiten de Limburgse provinciegrenzen, en zijn ook in Nederland actief.

Wij creëren duurzame meerwaarde, met oog voor ontwikkelingen in de toekomst. Dankzij professionele en persoonlijke begeleiding van je project word jij als klant volledig ontzorgd!

Samen naar een duurzame toekomst!

Ervaring met totaalprojecten

Kiezen voor GM-Projects is bewust kiezen voor producten van topkwaliteit. Wij specialiseren ons in totaalprojecten, waarbij we projecten van A tot Z begeleiden, van start tot oplevering. Alle HVAC- en sanitaire installaties worden door ons geplaatst, gecoördineerd en tot in het kleinste detail op elkaar afgestemd. Als klant heb je met GM-project één aanspreekpunt, dat alles aanstuurt en opvolgt. Kortom, geen kans op misverstanden en/of onnodig tijdverlies!

Onze klanten zijn zowel projectontwikkelaars en bedrijven als particulieren.

Op zoek naar kennis, kwaliteit en service?

Contacteer ons!

Onze visie

Wij staan steeds garant voor een mooie afwerking en ruimen netjes alles op. Dankzij onze grote stock kunnen wij iedereen behelpen.

Wij staan voor een flexibele aanpak, die zorgt voor een betere en nauwere samenwerking.

Intern stemmen we alle systemen op elkaar af, zodat deze perfect passen bij jouw bedrijf, project of woning.

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Kunnen wij je helpen?

Wij beantwoorden graag al jouw vragen. Wil je meer informatie over onze producten?

Contacteer ons