Airco

Airco

'Split airco’s’ of ‘multi airco’s: wat kies je?

Wat is de beste optie?

Het verschil zit in de hoeveelheid binnenunits. Als je maar één ruimte wilt koelen of verwarmen dan is een single split airco de beste optie. Dan wordt er één binnenunit geïnstalleerd en wordt deze gekoppeld aan een buitenunit.​​​​​​​

Wanneer je meerdere ruimtes wilt koelen of verwarmen, dan is een multi unit de beste optie. Je kan meerdere binnenunits plaatsen en die allemaal aansluiten op een buitenunit. Zo kan je ook nog eens elke ruimte afzonderlijk bedienen. Dit zorgt dan weer voor een lagere energiekost.

Wat is het verschil tussen één van deze airco’s en een radiator?

  • Met deze airco’s kan je een ruimte veel sneller verwarmen dan met een radiator.
  • Je kan veel beter bepalen wanneer het warm moet zijn in een bepaalde ruimte.
  • De radiator zal vaker aanstaan wanneer je niet zelf in de ruimte aanwezig bent. Zo zal je onnodig energie verbruiken.
  • Met een radiator kan je niet koelen, met deze airco’s wel.

Gespecialiseerd in VRF-systemen

VRF-systemen zorgen ervoor dat het tegelijkertijd de woning kan koelen en verwarmen. Deze airco wordt ook wel een VRV airco genoemd. Daarnaast wordt het gezien als een volledig klimaatsysteem voor jouw woning.

Een airco is de ideale 2-in-1 oplossing!

Plus: het is goed voor je ecologische voetafdruk

In de winter verwarm je je woning en in de zomer koel je je woning af.

Met één ecologische en energiezuinige oplossing verkrijg je zo op elk moment van het jaar de ideale temperatuur. Makkelijk toch?

GM-Projects plaatst Panasonic, LG & Mitsubishi.

Hiermee kiezen we resoluut voor de marktleiders op vlak van klimaatregeling. Op elk moment de allernieuwste producten die gebruik maken van de meest geavanceerde technologieën. Fluisterstil, de mooiste designs en op en top ecologisch.

Kiezen voor GM-Projects is dus bewust kiezen voor airconditioning van topkwaliteit voor zowel je woning als je bedrijfspand.

Warmtepomp airco’s: hoe werkt het?

Warmtepomp airco’s zijn in feite lucht-lucht warmtepompen. In plaats van echter warmte naar binnen te brengen, wordt met een beperkte hoeveelheid energie warmte aan de binnenlucht onttrokken en afgegeven aan de buitenlucht. Hierdoor daalt de temperatuur in huis en geniet jij van het gewenste comfort.

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Kunnen wij je helpen?

Wij beantwoorden graag al jouw vragen. Wil je meer informatie over onze producten?

Contacteer ons