Dé specialist in totaalprojecten installatietechniek voor een energie-efficiënt huis


Bent u op zoek naar een betrouwbare aannemer voor totaalprojecten op het gebied van installatietechniek? GM-Projects is uw partner voor een energie-efficiënt huis. Met onze expertise in warmtepompen, vloerverwarming, ventilatie, airconditioning, sanitair, zonnepanelen met thuisbatterij en elektra, zorgen wij voor duurzame oplossingen die uw comfort verhogen en uw energieverbruik verminderen. 

Warmtepompen: Efficiënte verwarming en koeling

Bij GM-Projects zijn we gespecialiseerd in de installatie van warmtepompen. Deze innovatieve systemen halen warmte uit de natuurlijke omgeving en gebruiken deze voor zowel verwarming als koeling van uw huis. Met een warmtepomp kunt u energie besparen en uw ecologische voetafdruk verkleinen.

Vloerverwarming: Comfortabele en gelijkmatige warmte

Als u op zoek bent naar een comfortabele en energiezuinige verwarmingsoplossing, is vloerverwarming een uitstekende keuze. GM-Projects installeert vloerverwarmingssystemen die zorgen voor een gelijkmatige en aangename warmte in uw hele huis. Geniet van warme voeten en een energie-efficiënt verwarmd huis.

Ventilatie: Gezonde luchtkwaliteit in uw woning

Goede ventilatie is essentieel voor een gezond binnenklimaat. GM-Projects biedt advies en installatie van hoogwaardige ventilatiesystemen die zorgen voor een constante toevoer van frisse lucht en afvoer van vervuilde lucht. Dit resulteert in een gezonde leefomgeving en vermindert het risico op vochtproblemen en schimmelvorming.

Airconditioning: Optimaal comfort in warme zomers

Als het op airconditioning aankomt, kunt u vertrouwen op GM-Projects voor professionele installatie van efficiënte systemen. We bieden zowel single split airco's als multi airco's. Met onze expertise in VRF-systemen kunnen we ook grotere ruimtes koelen. Geniet van een aangename temperatuur, zelfs tijdens de heetste zomerdagen.

Sanitair: Kwaliteit en vakmanschap

GM-Projects zorgt ook voor uw sanitair behoeften. We bieden advies en installatie van sanitair van A tot Z. Onze ervaren vakmensen zorgen voor kwalitatieve sanitaire toestellen en een vakkundige plaatsing. U kunt vertrouwen op GM-Projects voor een betrouwbare en duurzame sanitaire installatie.

Zonnepanelen met thuisbatterij: Duurzame energieopwekking en -opslag

Als u uw energieverbruik wilt verminderen en zelf duurzame energie wilt opwekken, zijn zonnepanelen met een thuisbatterij een uitstekende keuze. GM-Projects installeert zonnepanelen met geavanceerde batterijopslagsystemen, waardoor u overdag energie kunt opwekken en deze 's avonds kunt gebruiken. Dit maakt u minder afhankelijk van het elektriciteitsnet en vermindert uw energierekening.

Elektra: Professionele elektrische installaties

Naast onze specialisatie in duurzame installatietechniek, biedt GM-Projects ook professionele elektrische installaties. Onze experts zorgen voor een veilige en betrouwbare elektrische infrastructuur in uw huis. Van verlichting en stopcontacten tot volledige elektrische bekabeling, bij GM-Projects bent u in goede handen.

c0b46e4a-47dd-4856-8593-e8c9a32b7c8a.JPG3e1a5695-84ef-42ce-808b-b078b1afa8fe.JPGIMG_3404.jpg8164B461-8341-47BB-A551-FED1E033A4FB.jpegPHOTO-2023-04-20-16-50-14.jpg

GM-Projects is de ideale partner voor uw totaalprojecten installatietechniek. Met onze expertise in warmtepompen, vloerverwarming, ventilatie, airconditioning, sanitair, zonnepanelen met thuisbatterij en elektra, bieden wij duurzame en energie-efficiënte oplossingen voor uw huis. Neem contact met ons op via info@gm-projects.be of bel ons op +32 493 45 52 58 voor meer informatie en om uw project te bespreken. Samen creëren we een comfortabele en duurzame leefomgeving!

Contact | GM Projects

Contact | GM Projects

Bekijk onze contactgegevens.

ONTDEK MEER

Meest recente posts

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Kunnen wij u helpen?

Wij beantwoorden graag al uw vragen. Wilt u meer informatie over onze producten?

Contacteer ons

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Kunnen wij je helpen?

Wij beantwoorden graag al jouw vragen. Wil je meer informatie over onze producten?

Contacteer ons