Vordering werken totaalproject te Genk


De werkzaamheden aan ons totaalproject van 8 appartementen in Genk liggen goed op schema. Momenteel hebben we al het leidingwerk omtrent de sanitaire installaties afgerond in de schachten en hebben we de RWA-afvoeren in het gebouw geplaatst. Nu starten we met het isoleren van deze leidingen.

Sanitair leidingwerk

Al het sanitair leidingwerk is individueel uitgevoerd vanuit een messing collector. Dit zorgt voor een efficiƫnte waterdistributie naar alle appartementen. We hebben hierbij gekozen voor hoogwaardige materialen om de kwaliteit en duurzaamheid te waarborgen.

RWA-afvoeren

De RWA-afvoeren zijn gemaakt uit Geberit PP. De afvoeren zijn ontworpen om in geval van nood regenwater snel en efficiƫnt af te voeren. Dit helpt om overstromingen te voorkomen en de veiligheid van de bewoners te garanderen.

Vervolg van de werkzaamheden

Nu het leidingwerk omtrent de sanitaire installaties is afgerond en de RWA-afvoeren zijn geplaatst, zullen we doorgaan met de installatie van warmtepompen, vloerverwarming en het ventilatie D-systeem. We zullen ons daarbij blijven richten op het leveren van hoogwaardige kwaliteit en een duurzame oplossing voor de bewoners van de appartementen.

Conclusie

We zijn verheugd om te zien dat de werkzaamheden aan ons totaalproject van 8 appartementen in Genk goed op schema liggen. Het succesvol afronden van het leidingwerk omtrent de sanitaire installaties en de plaatsing van RWA-afvoeren is een belangrijke stap naar een succesvolle afronding van dit project. We blijven ons inzetten voor het leveren van hoogwaardige kwaliteit en duurzame oplossingen voor onze klanten. We kijken uit naar het vervolg van de werkzaamheden en het realiseren van een comfortabele en duurzame woonomgeving voor de bewoners.

PHOTO-2023-04-27-20-04-14.jpgPHOTO-2023-04-27-20-04-13.jpgPHOTO-2023-04-27-20-04-12.jpgIMG_1429.jpegPHOTO-2023-04-27-20-04-11.jpg
Contact | GM Projects

Contact | GM Projects

Bekijk onze contactgegevens.

ONTDEK MEER

Meest recente posts

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Kunnen wij u helpen?

Wij beantwoorden graag al uw vragen. Wilt u meer informatie over onze producten?

Contacteer ons

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Kunnen wij je helpen?

Wij beantwoorden graag al jouw vragen. Wil je meer informatie over onze producten?

Contacteer ons