Start nieuw project, Politie kantoor te Halen


We zijn verheugd om aan te kondigen dat we zijn gestart met een nieuw project: de realisatie van een totaalproject voor een politiekantoor in Halen. Het project omvat de sanitaire installaties, ventilatie, warmtepomp, airco systeem, vloerverwarming en zonnepanelen.

Sanitaire installaties

Voor de sanitaire installaties van het politiekantoor in Halen hebben we onze expertise aangewend om het meest geschikte systeem te kiezen. We hebben gekozen voor een systeem dat zorgt voor comfort en hygiëne, zonder dat dit ten koste gaat van de duurzaamheid van de installatie.

Het leidingwerk word momenteel geplaatst dat aangesloten zal worden op de hoofdriolering van het gebouw in Geberit PE materialen. 

Ventilatie

Een goede ventilatie is belangrijk om ervoor te zorgen dat het binnenklimaat gezond en aangenaam blijft. Voor het politiekantoor in Halen hebben we gekozen voor een ventilatiesysteem dat rekening houdt met de grootte van het gebouw en de activiteiten die er worden uitgevoerd.

Een goed werkend ventilatie D systeem zorgt voor een gezond binnenklimaat, voorkomt schimmelvorming en vochtproblemen, en vermindert allergieën en luchtwegproblemen.

Warmtepomp en vloerverwarming

Om het politiekantoor in Halen te voorzien van een efficiënte en duurzame verwarming, hebben we gekozen voor een warmtepomp gecombineerd met vloerverwarming. Dit systeem zorgt voor een aangename binnentemperatuur en biedt ook de nodige energie-efficiëntie.

Voor het warmtepomp systeem plaatsen we een Panasonic Aquarea all-in-one unit. Deze unit is een energiezuinige en milieuvriendelijke oplossing voor verwarming, koeling en warm water. Het systeem maakt gebruik van duurzame energiebronnen en biedt efficiënte en betrouwbare prestaties, waardoor het een ideale keuze is voor zowel residentiële als commerciële toepassingen.

Airco systeem

Om te zorgen voor een comfortabel binnenklimaat, hebben we gekozen voor een airco-systeem. Hierbij hebben we rekening gehouden met het energieverbruik en de duurzaamheid van het systeem.

Het Panasonic mini VRF systeem 2 pijps is een zeer efficiënt airconditioningsysteem dat perfect is voor kleine tot middelgrote commerciële en residentiële ruimtes. Het biedt een zekere installatie, een laag energieverbruik en individuele temperatuurregeling, waardoor het comfort en energiebesparing biedt.

IMG_3150.jpegIMG_3147.jpegIMG_3146.jpegIMG_3145.jpegIMG_3144.jpeg

Zonnepanelen

Omdat duurzaamheid belangrijk is, gaan we ook gezorgd voor de installatie van zonnepanelen voor het volledige gebouw. Hiermee wordt het kantoor van schone energie voorzien en wordt de energierekening verlaagd.

Conclusie

We zijn trots op onze betrokkenheid bij het project van het politiekantoor in Halen via de ontwikkelaar van het gebouw en zijn ervan overtuigd dat we een totaalpakket bieden dat het kantoor van alle benodigde installaties voorziet. Door gebruik te maken van onze expertise, zorgen wij ervoor dat we op een duurzame en efficiënte manier de sanitaire installaties, ventilatie, warmtepomp, airco systeem, vloerverwarming en zonnepanelen realiseren. We kijken ernaar uit om dit project succesvol af te ronden en om het politiekantoor in Halen te voorzien van hoogwaardige installaties.

Contact | GM Projects

Contact | GM Projects

Bekijk onze contactgegevens.

ONTDEK MEER

Meest recente posts

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Kunnen wij u helpen?

Wij beantwoorden graag al uw vragen. Wilt u meer informatie over onze producten?

Contacteer ons

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Kunnen wij je helpen?

Wij beantwoorden graag al jouw vragen. Wil je meer informatie over onze producten?

Contacteer ons