Relighting van drankenhandel Corstjens


We zijn verheugd om aan te kondigen dat we onlangs de oude verlichting hebben vervangen door nieuwe energiezuinige LED-verlichting door middel van een lichtstudie. Het project omvatte het vervangen van de verlichting van de winkel, kantoren, kantine, vergaderzaal en buitenverlichting, wat zal resulteren in aanzienlijke besparingen op energiekosten voor het bedrijf.

Eerder lieten we zien dat we voor Corstjens Drankenhandel 42 zonnepanelen hebben mogen plaatsen, een ideale combinatie om te verduurzamen! 

Lichtstudie voor energiezuinige oplossingen

Wij zijn van mening dat een goed doordachte lichtstudie essentieel is voor een efficiƫnte en energiezuinige oplossing. Daarom hebben we een uitgebreid licht studie uitgevoerd om te bepalen welke LED-verlichting het meest geschikt was voor het bedrijf. Hierbij hielden we rekening met de lichtbehoefte, de werkzaamheden die er worden verricht en de energiebesparingsmogelijkheden.

Vervangen van oude verlichting door LED-verlichting

Na het voltooien van de lichtstudie, hebben we de oude verlichting van het bedrijf vervangen door nieuwe energiezuinige LED-verlichting. Door het vervangen van de verlichting zal het bedrijf aanzienlijk besparen op energiekosten en zal er minder onderhoud nodig zijn dankzij de lange levensduur van LED-lampen.

Voordelen van LED-verlichting

Het gebruik van LED-verlichting biedt meerdere voordelen. LED-lampen hebben een lange levensduur, waardoor er minder onderhoudskosten zijn, en ze verbruiken veel minder energie dan traditionele gloeilampen. LED-verlichting biedt ook een betere kleurweergave, waardoor het gemakkelijk is om de juiste verlichtingssterkte te kiezen voor verschillende situaties.

Conclusie

Met het vervangen van de oude verlichting door nieuwe energiezuinige LED-verlichting door middel van een lichtstudie, zal het bedrijf aanzienlijk besparen op energiekosten. LED-verlichting biedt daarnaast meerdere voordelen, zoals een lange levensduur, energiebesparing en betere kleurweergave. Wij zijn verheugd om bij te dragen aan een duurzamere toekomst voor onze klanten en blijven ons inzetten voor energiezuinige oplossingen.

PHOTO-2023-04-27-08-59-49.jpgPHOTO-2023-04-27-08-59-48.jpgPHOTO-2023-04-27-08-59-48 2.jpg

Contact | GM Projects

Contact | GM Projects

Bekijk onze contactgegevens.

ONTDEK MEER

Meest recente posts

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Kunnen wij u helpen?

Wij beantwoorden graag al uw vragen. Wilt u meer informatie over onze producten?

Contacteer ons

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Kunnen wij je helpen?

Wij beantwoorden graag al jouw vragen. Wil je meer informatie over onze producten?

Contacteer ons