Duurzaam totaalproject installatie techniek in Arnhem: ventilatie, warmtepomp en airco geïnstalleerd


Wij zijn trots om ons meest recente totaalproject installatie techniek in Arnhem te presenteren. Dit project omvat de installatie van ventilatie, warmtepomp en airco op een duurzame manier. Hierbij hebben wij als extra detail gekozen om de buitenunits in het antraciet te spuiten en te camoufleren met beplanting voor een mooi esthetisch resultaat.

Ventilatie

Bij dit totaalproject installatie techniek hebben wij gezorgd voor een optimaal ventilatiesysteem. Een goed ventilatiesysteem zorgt voor een gezond binnenklimaat en bespaart op energiekosten. Het ventilatiesysteem is geïnstalleerd met een warmteterugwinning (WTW) unit. Dit houdt in dat de warmte die wordt teruggewonnen uit de afgevoerde lucht wordt gebruikt om de toevoerlucht te verwarmen. Zo wordt er bespaard op energiekosten en wordt het binnenklimaat zo duurzaam mogelijk gehouden.

Warmtepomp

Een warmtepomp werkt op basis van duurzame energie. Deze warmtepomp is geïnstalleerd als onderdeel van het totaalproject installatie techniek in Arnhem. Het grote voordeel van een warmtepomp is dat het geen fossiele brandstoffen gebruikt en hierdoor veel minder CO2 uitstoot. De warmtepomp zorgt voor de verwarming van de woning en het tapwater.

Airco

Een goede airconditioning is onmisbaar in warme zomers. Bij het totaalproject installatie techniek in Arnhem hebben wij twee airconditioningsystemen geïnstalleerd. Deze airco's zorgen voor een aangenaam binnenklimaat in de warmere maanden en zijn bovendien energiezuinig.

PHOTO-2023-04-20-16-50-14.jpgPHOTO-2023-04-20-16-50-14 2.jpgPHOTO-2023-04-20-16-50-13.jpg

Door dit totaalproject installatie techniek in Arnhem hebben wij gezorgd voor een duurzame en comfortabele woning. Het ventilatiesysteem zorgt voor een gezond binnenklimaat en de warmtepomp en airco zorgen voor verwarming en verkoeling op een duurzame manier. Dankzij onze keuze voor een esthetisch design van de buitenunits en de beplanting, past het totaalproject ook nog eens perfect binnen het uiterlijk van de woning. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden omtrent duurzame installatietechniek.

Contact | GM Projects

Contact | GM Projects

Bekijk onze contactgegevens.

ONTDEK MEER

Meest recente posts

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Kunnen wij u helpen?

Wij beantwoorden graag al uw vragen. Wilt u meer informatie over onze producten?

Contacteer ons

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Kunnen wij je helpen?

Wij beantwoorden graag al jouw vragen. Wil je meer informatie over onze producten?

Contacteer ons