8 appartementen totaalproject installatietechniek te Genk


We zijn verheugd om aan te kondigen dat we zijn gestart met een nieuw totaalproject in Genk, België. Het project omvat de installatie van verschillende technieken, waaronder sanitaire installaties, RWA-afvoeren, warmtepompen, vloerverwarming en een ventilatie D-systeem. Het gaat hierbij om de installatie van de technieken voor in totaal acht appartementen.

Sanitaire installaties

Voor de sanitaire installaties van de acht appartementen hebben we gekozen voor hoogwaardige materialen en merken. Wij zorgen voor een professionele installatie van al het sanitair, zoals douche- en badkamerinstallaties, toiletten en wastafels.

RWA-afvoeren

Een belangrijk aspect van dit totaalproject is de installatie van RWA-afvoeren. RWA staat voor regenwaterafvoer en deze afvoeren zijn ontworpen om in geval van nood regenwater snel en efficiënt af te voeren. Dit helpt om overstromingen te voorkomen en de veiligheid van de bewoners te garanderen.

Warmtepompen en vloerverwarming

Om het comfort in de acht appartementen te waarborgen, installeren we ook warmtepompen en vloerverwarming. Warmtepompen zijn een duurzame en energiezuinige manier om te verwarmen, terwijl vloerverwarming zorgt voor een gelijkmatige en aangename temperatuur in de kamers.

Ventilatie D-systeem

Naast de installatie van sanitaire installaties, RWA-afvoeren, warmtepompen en vloerverwarming, installeren we ook een ventilatie D-systeem. Dit systeem zorgt voor een constante toevoer van verse lucht en een efficiënte afvoer van vervuilde lucht, waardoor de luchtkwaliteit in de appartementen wordt verbeterd.

Conclusie

Wij zijn verheugd om te starten met dit totaalproject in Genk, België. Met aandacht voor hoogwaardige materialen en merken en professioneel vakmanschap, zorgen we voor de installatie van sanitaire installaties, RWA-afvoeren, warmtepompen, vloerverwarming en ventilatie D-systeem in acht appartementen. We kijken ernaar uit om bij te dragen aan de realisatie van een comfortabele, duurzame en efficiënte woonomgeving voor de bewoners.

Contact | GM Projects

Contact | GM Projects

Bekijk onze contactgegevens.

ONTDEK MEER

Meest recente posts

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Kunnen wij u helpen?

Wij beantwoorden graag al uw vragen. Wilt u meer informatie over onze producten?

Contacteer ons

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Kunnen wij je helpen?

Wij beantwoorden graag al jouw vragen. Wil je meer informatie over onze producten?

Contacteer ons