Luchtgordijn plaatsing en onderhoud


Warm binnenkomen!

In deze Armani winkel te Maasmechelen staan de deuren altijd wijd open, zo is de winkel voor iedereen toegankelijk en werkt dit uitnodigend voor klanten. Om dit ook mogelijk te maken in de koude periodes kwam ons luchtgordijn goed van pas. 

Deze winkel heeft voor het Flowair Elis T model gekozen met een 3 standen regeling, zo kunnen zij makkelijk de temperatuur aanpassen doorheen de dag. Een frisse buitenlucht en warm winkelen is natuurlijk mooi meegenomen, alsook een adequaat milieu.

Zoals op de foto's te zien is dit 2m lange model geschikt voor deze deur opening, het is uiteraard wel belangrijk om de juiste eenheid te kiezen zodat de luchtstraal de vloer kan bereiken en energieverlies voorkomt.

Onderhoud!De omgeving van een kleding winkel zorgt natuurlijk voor stof, dat komt dan weer terecht in het binnenwerk van het luchtgordijn.

Voor dit klein of groot onderhoud staan wij dan ook uiteraard voor uw klaar voor het nodige onderhoud. Zoals u op de foto's kunt zien hebben we hier de schoonmaak van deze unit voltooid. Opzoek naar een goed klimaat in uw winkel zodat klanten met comfort kunnen shoppen of advies nodig bij de aanschaf?

Neem dan met ons contact op!

contacteer ons

Meest recente posts

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Kunnen wij u helpen?

Wij beantwoorden graag al uw vragen. Wilt u meer informatie over onze producten?

Contacteer ons

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Kunnen wij je helpen?

Wij beantwoorden graag al jouw vragen. Wil je meer informatie over onze producten?

Contacteer ons