Kantoren HVAC, elektriciteit en sanitair


Op dit project realiseerde we de ventilatie toe- en afvoer, verwarming en koeling door middel van Panasonic 4-weg cassette modellen, sanitair leidingwerk, de elektriciteitspunten, verlichting en data punten.   

Een totaalproject voor ventilatie, verwarming en koeling omvat een geavanceerd systeem dat zorgt voor een optimaal binnenklimaat. Bij het ontwerpen van zo'n systeem houden we rekening met verschillende factoren, zoals de grootte en indeling van de ruimte, de gewenste luchtstroom en de gewenste temperatuur.

Een ventilatiesysteem is essentieel voor het creƫren van een gezond binnenklimaat. Met ons ventilatiesysteem D zorgen we voor voldoende frisse lucht en zuurstof in de ruimte, wat leidt tot betere werkprestaties en een hoger comfort. Hierbij maken we gebruik van een warmtewiel, waardoor de verse lucht wordt verwarmd of gekoeld met behulp van de afgevoerde lucht. Dit zorgt voor een energiezuinige en duurzame oplossing.

Voor de verwarming maken we gebruik van een 4-weg cassette, die zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de warmte in de ruimte. Hierdoor wordt het snel warm en blijft het ook warm, wat zorgt voor een aangename en comfortabele omgeving. Daarnaast kan het systeem ook voor koeling zorgen, zodat het binnenklimaat ook op warme dagen aangenaam blijft.

IMG_2851.jpgPHOTO-2023-04-18-16-45-54.jpgPHOTO-2023-04-12-10-21-41.jpgPHOTO-2023-04-12-10-21-41 2.jpgPHOTO-2023-04-12-10-21-40.jpgPHOTO-2023-04-12-10-21-40 2.jpg

Een goed binnenklimaat is niet alleen belangrijk voor het comfort van de gebruikers, maar ook voor de gezondheid. Daarom maken we gebruik van het Nanoex filter systeem, dat zorgt voor schone en gezonde lucht in de ruimte. Dit filter verwijdert schadelijke stoffen en zorgt voor een optimale luchtkwaliteit.

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor uw totaalproject ventilatie, verwarming en koeling? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze experts staan voor u klaar om u te adviseren en te helpen bij de installatie en onderhoud van uw systeem, zodat u kunt genieten van een optimaal binnenklimaat.Meest recente posts

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Kunnen wij u helpen?

Wij beantwoorden graag al uw vragen. Wilt u meer informatie over onze producten?

Contacteer ons

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Kunnen wij je helpen?

Wij beantwoorden graag al jouw vragen. Wil je meer informatie over onze producten?

Contacteer ons