Duurzame oplossingen voor deze woning in Kinrooi (gemeente Maaseik).


De toekomstige inwoners van deze woning in Kinrooi gemeente Maaseik willen een steentje bijdragen aan een duurzamere toekomst. 

Een van de beste manieren om dit te doen is door te investeren in energiezuinige oplossingen voor uw woning of bedrijf. 

Bij dit totaalproject Installatie Techniek zijn we gespecialiseerd in het leveren en installeren van duurzame technologie├źn, zoals warmtepompen, domotica, airco, ventilatie D, sanitair batterij systeem en zonnepanelen. 

CC9F501C-980D-436A-A604-248507222D8C.jpegE3C6B029-B288-4430-A3F6-F03F84C90BCF.jpegDA4ED257-7140-40DA-BB50-C5CB28D5C876.jpeg

Warmtepompen

Een energiezuinige manier van verwarmen! Een warmtepomp is een systeem dat warmte uit de omgeving haalt en gebruikt om uw woning te verwarmen. Dit is een veel energiezuiniger alternatief voor traditionele verwarmingssystemen, die vaak op gas of olie werken. Wij kunnen u adviseren over welk systeem het beste bij uw situatie past en deze vakkundig installeren.

Domotica

Maak uw woning slimmer met Domotica, dit is de integratie van technologie in uw woning, waardoor uw huis slimmer wordt. We kunnen verschillende domotica-oplossingen bieden, zoals slimme thermostaten, verlichting en beveiligingssystemen. Hiermee kunt u uw huis op afstand bedienen en energie besparen.

Airco en ventilatie D

Optimaliseer uw binnenklimaat

Een goede airco en ventilatie D zijn essentieel voor een gezond en comfortabel binnenklimaat.

Hier plaatsen we verschillende airco- en een ventilatiesysteem, die zorgen voor een optimale luchtkwaliteit in deze woning.

Zonnepanelen

Een investering in duurzame energie! Zonnepanelen zijn een van de beste manieren om duurzame energie op te wekken. We leveren en installeren zonnepanelen die perfect bij uw situatie passen. Wij kunnen u adviseren over het aantal panelen dat u nodig heeft en waar ze het beste geplaatst kunnen worden. Zo kunt u niet alleen energie besparen, maar ook geld verdienen door uw overtollige energie terug te leveren aan het net.

Meest recente posts

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Kunnen wij u helpen?

Wij beantwoorden graag al uw vragen. Wilt u meer informatie over onze producten?

Contacteer ons

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Kunnen wij je helpen?

Wij beantwoorden graag al jouw vragen. Wil je meer informatie over onze producten?

Contacteer ons