Creëer een Luxe Badkamer met Hoogwaardig en Duurzaam Vola Kraanwerk


Bij dit totaalproject technieken realiseerde we een moderne badkamer, deze is niet compleet zonder hoogwaardig kraanwerk dat zowel duurzaam als esthetisch verantwoord is. Een super mooie combinatie tussen beton ciré en modern kraanwerk waarmee u uw badkamer kunt omtoveren tot een luxe spa-achtige ruimte. 

Super mooie combinatie tussen beton ciré en modern kraanwerk

De combinatie van beton ciré en modern kraanwerk is een trend in de badkamerontwerp wereld. De strakke lijnen en het minimalistische ontwerp van Vola kraanwerk passen perfect bij de industriële uitstraling van beton ciré. Deze combinatie creëert een luxe en moderne badkamer die de perfecte plek is om te ontspannen na een lange dag.

De beton ciré creëert een naadloze afwerking die rust en harmonie uitstraalt. De combinatie van hoogwaardige materialen, duurzaamheid en esthetisch verantwoorde ontwerpen maken Vola kraanwerk de perfecte keuze voor elke badkamer.

IMG_0004.jpgIMG_0520.HEICIMG_0018.jpgIMG_0001.jpgIMG_0013.jpgIMG_0015.jpgIMG_0525.HEICIMG_0012.jpgIMG_0524.HEICIMG_0011.jpgIMG_0523.HEICIMG_0005.jpg

Hoogwaardige materialen

Vola kraanwerk wordt vervaardigd van hoogwaardige materialen, zoals roestvrij staal, messing en chroom. Dit zorgt voor een duurzaam en stijlvol ontwerp dat jarenlang meegaat zonder aan esthetische waarde te verliezen.

Duurzaam

Vola kraanwerk wordt geproduceerd met oog voor duurzaamheid. Het gebruik van hoogwaardige materialen zorgt ervoor dat het kraanwerk een lange levensduur heeft en minder snel vervangen hoeft te worden. Daarnaast is Vola bezig met het verminderen van hun CO2-uitstoot en het gebruik van duurzame energiebronnen.

Design kraanwerk

Het ontwerp van Vola kraanwerk is minimalistisch en modern. Hierdoor past het perfect in een eigentijdse badkamer. Daarnaast biedt Vola kraanwerk een ruime keuze aan kleuren en afwerkingen, zodat u het kraanwerk kunt afstemmen op uw interieur.

Meest recente posts

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Kunnen wij u helpen?

Wij beantwoorden graag al uw vragen. Wilt u meer informatie over onze producten?

Contacteer ons

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Kunnen wij je helpen?

Wij beantwoorden graag al jouw vragen. Wil je meer informatie over onze producten?

Contacteer ons