Je woning of bedrijfspand efficiënt verwarmen vereist maatwerk en een persoonlijke aanpak.

Geen enkel pand is hetzelfde

Wil je dezelfde temperatuur in elke ruimte? Dan zijn er heel wat factoren om rekening mee te houden. Niet alle verwarmingselementen zijn hierdoor geschikt voor elke situatie. GM-projects voorziet je van helder advies & bezorgt je een duidelijk overzicht van de verschillende opties om jouw pand te verwarmen.

Ook wanneer je huidige verwarming om onderhoud of herstelling vraagt, staat GM-Projects je graag bij. Onze monteurs helpen elk probleem snel van de baan en zorgen ervoor dat je toestel er weer een hele tijd tegenaan kan.

Warmtepompen

Een slimme keuze

Warmtepompen winnen jaar na jaar aan populariteit. En dat heeft zijn redenen! Op dit moment is dit systeem immers één van de milieuvriendelijkste en energiezuinigste oplossingen om je woning te verwarmen.

Hoe het werkt?

De gebruikte techniek is erg vergelijkbaar aan die van een koelkast, maar dan omgekeerd. Een warmtepomp onttrekt warmte uit de omgeving en geeft die af in je woning. Erg eenvoudig te installeren en tot 40% zuiniger dan een klassieke verwarming op aardgas of stookolie. Bij GM-projects kies je tussen een lucht-lucht warmtepomp of een lucht-water warmtepomp.

Investeren in een kwaliteitsvolle warmtepomp is een slimme zet
met een dubbele opbrengst: een hoog rendement & een lange levensduur!

Vloerverwarming

De ideale combinatie

Denk zeker eens aan de combinatie van vloerverwarming met een warmtepomp. Beiden werken immers het allerbeste bij lage temperaturen.

Om je thuis heerlijk comfortabel te maken, vragen klassieke radiatoren een temperatuur van 65°C terwijl vloerverwarming een temperatuur van slechts 35°C vraagt.

Tegelijkertijd geldt voor een warmtepomp: hoe lager de gewenste watertemperatuur, hoe minder hard hij moet werken. En dat is dan weer beter voor het milieu én voor je portemonnee.

Koppel het aangename aan het nuttige; combineer vloerverwarming met een warmtepomp. A match made in heaven!

Advies nodig?

We helpen u graag verder!